• Offerte altijd binnen 2 uur
  • Unieke Borrelpakketten met verse producten
  • Samengesteld met lokale ondernemers

Borrelplanken

Stoer, Robuust en Lokaal. De Borrelplank van Van Leijen Houtwerken.

De Borrelplanken zijn gemaakt van een natuurproduct. De maatvoering is afhankelijk van de vorm van de boom.  De afmetingen zijn een indicatie en kunnen afwijken van de genoemde maten.


Shou Sugi Ban

Shou Sugi Ban (焼 杉 板) of Yakisugi, is oude Japanse manier van houtbewerken. Volgens de Japanse traditie brandt Roy de borrelplanken met vuur. Dit is niet alleen een duurzame manier van conserveren. Het zorgt voor een natuurlijke kleur en de textuur van het hout springt eruit als een tijger!

Robuuste houten Borrelplanken

Hout. Roy houd van hout. De geur van hout maakt hem blij. De grondstof leent zich uitstekend voor het creëren van zeer uiteenlopende objecten en voorwerpen.

Voor SYLVAN maakt Roy de mooiste borrelplanken. 

Helaas zien we vaak dat gerooide bomen naar papierproducenten gaan. Dit zijn mooie houtsoorten van Gooische bomen zoals Beuk, Berk, Taxus, Plataan en soms zelfs Eiken.

Roy geeft dit hout een beter lot en ziet het als zijn taak om juist deze stammen te gebruiken voor unieke borrelplanken.

Bestellingen

Als je op donderdag bestelt vóór 21.00 uur wordt de BorrelBag in het Gooi geleverd op vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

 

Gratis thuis bezorgd

in combinatie met een Borrelbag

Bezorggebied: Blaricum, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Eemnes, Ankeveen, Kortenhoef, 's-Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg en Hilversum.

Voor vragen over uitzonderingen kan je informatie opvragen via: 

info@syl-van.nl