• Offerte altijd binnen 2 uur
  • Unieke Borrelpakketten met verse producten
  • Samengesteld met lokale ondernemers

Pascal Jalhay - Kookstudio Bij de Molen

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 12:12

De voormalig twee sterren Michelin chef Pascal Jalhay is sinds augustus 2020 neergestreken in het mooie Laren, waar hij kookstudio Bij de Molen heeft overgenomen.

Bij kookstudio Bij de Molen kan je de meest uiteenlopende gastronomische ervaringen meemaken.

Van een exclusieve chef’s table tot wijnproeverij, tot het ontwikkelen van food concepten of exclusieve gerechten tot het samen koken in de professionele keuken van de kookstudio.

De ambitie is er om van zijn kookstudio een gastromisch centrum van het Gooi te maken, waar alles wat met eten en drinken bij elkaar komen.

Bij Pascal is alles mogelijk wat eten en drinken betreft!

Over Pascal

PASCAL JALHAY begon zijn horecacarrière al op jonge leeftijd en sloeg de gastronomische “deken” bij het Hotel Kurhaus in Scheveningen voor altijd om zijn schouders om vervolgens bewust te kiezen voor de top in de culinaire wereld.

Hij sloot zijn opleiding af bij Chateau Neercanne*, en werkte achtereenvolgens bij Au Coin des Bon Enfants (Maastricht), Krasnapolsky Hotel (Amsterdam),  Scholteshof** in België, Restaurant Excelsior* in Amsterdam en was hij van 1998 tot 2003 souschef van La Rive** in het Amstel Hotel.

Daarna werd hij executive chef bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Pascal kookte er twee sterren in  2 jaar tijd, schreeft zijn eerste kookboek en werd geïnaugureerd als Meesterkok.

Tegenwoordig maakt hij culinaire ontdekkingsreizen en ontwerpt hij nieuwe recepten en gerechten.

Hij schreef eerder de boeken Proeven met Pascal(2001) en Pascal Jalhay proeft (2010). In 2019 verscheen van zijn hand het succesvolle Baru Belanda. Inmiddels  is Wereldse smaakmakers(2021) van zijn hand te koop in de boekhandel en bij Kookstudio Bij de Molen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.