• Offerte altijd binnen 2 uur
  • Unieke Borrelpakketten met verse producten
  • Samengesteld met lokale ondernemers

Bart van Kessel & Pascal Jalhay

Uniek samenwerking van TasteTree & Kookstudio Bij de Molen

SYLVAN gaat met twee Gooise ondernemers samenwerken om de mooiste producten bij jou thuis te krijgen. Bart van Kessel importeert de mooiste vleeswaren van het Iberico varken en de voormalig twee sterren chef Pascal Jalhay verzorgt de royale presentatie. 

Bart van Kessel - TasteTree

De Blaricumse ondernemer Bart van Kessel van TasteTree levert ingrediënten voor midden- tot hoogsegment horeca. Voor zowel het pure rauwe ingrediënt als bewerkt product, zoeken ze naar kwaliteit. Oplossingen voor kritische chefs.

Lees meer »

Charcuterie plank

Alles flinterdun gesneden zodat de smaak het beste tot z’n recht komt maar ook heel royaal presenteert. 

-Paleta Bellota Iberica ( ham van de voorpoot van het Iberico varken)

-Morcilla Iberica ( gedroogde Iberico bloedworst)

-Jamon Duroc

-Pan de Cristal ( Spaans superluchtig ‘glasbrood’ 250 gram)

-Migas de Pastor

-Baba Ganoush (‘Smeersel’  obv gepofte aubergine)

Iberico-logie

Het beroemde zwarte varken uit Spanje is de ‘leverancier’ van de, minstens zo beroemde, ham: Jamon Ibérico. Deze ham wordt wereldwijd gezien als de meest verfijnde hamsoort uit het culinaire gamma, en terecht!

Lees meer »