• Offerte altijd binnen 2 uur
  • Unieke Borrelpakketten met verse producten
  • Samengesteld met lokale ondernemers

C'est Bon Notenspecialist - Hilversum

5 jaar geleden alweer opende C’est Bon op de Gijsbrecht de deuren. Ellen, Hilversumse van geboorte, had voor een notenwinkel haar zinnen gezet op deze levendige straat. In 2015 stond daar het voormalige Rabobankpand te huur. Met grote kluis in de kelder. Het huurcontract werd getekend, een flinke verbouwing volgde en eind januari opende de mooie en frisse winkel zijn deuren.

Nu, 5 jaar later heeft Ellen bewezen dat C’est Bon op de Gijsbrecht hoort en is de winkel een begrip in Hilversum en de wijde omgeving. Als je echt lekkere noten, zuidvruchten, koffie, thee en bonbons wil, ben je bij Ellen op het juiste adres.

Je ruikt het al als je de winkel binnenkomt! C’est Bon brandt alle noten zelf, elke dag. Zodat je altijd verse noten koopt van de beste kwaliteit. In het assortiment vind je ook heerlijke gedroogde zuidvruchten, allerlei lekkere zoutjes, koffie, thee, honing, jam en bonbons, dus kom snel langs.

Noten zijn heel erg gezond én lekker. Om zo te eten of verwerkt in een recept. C’est Bon heeft heel veel soorten noten; gebrand en ongebrand, gezouten of zoutloos, apart of een combinatie in een mix. En je kunt ok je eigen mix samenstellen!