• Offerte altijd binnen 2 uur
  • Unieke Borrelpakketten met verse producten
  • Samengesteld met lokale ondernemers

Borrelbox bestellen Amersfoort

Een Borrelbox bestellen in Amersfoort? Dan ben je aan het goede adres! Samen met lokale ondernemers maken wij verschillende borrelboxen. In de gekoelde borrelboxen vind je de favoriete tapenades, salades, dips, kaas, olijven, noten, worstjes, charcuterie en bijzondere luxe homemade toastjes/broodsoorten van onze locals. 

  • Alle producten zijn vers gemaakt op de dag van verzenden.
  • De producten zijn minimaal 4 dagen houdbaar.
  • Alleen de meest populaire borrelhapjes van onze lokale ondernemers.
  • Je bestelling is gemakkelijk te volgen via track & trace.
  • Diverse bier- of wijnsuggesties toe te voegen.
  • Ook perfect als origineel cadeau voor hem of haar.
  • Bijpassend kaartje met persoonlijke tekst inbegrepen.

Gekoelde Borrelboxen

Borrelbox bestellen in Amersfoort maak een keuze uit onze gekoelde borrelboxen met verse producten. Elke BorrelBox die geleverd wordt is zorgvuldig samengesteld. Elk product is persoonlijk geproefd en op smaak getest. De BorrelBox bevat alleen producten van lokale ondernemers. Gekoeld verzonden en levering op meerdere adressen mogelijk. 

Verse Borrelbox 37,50 euro

Vraag naar de personalisatie mogelijkheden. Een persoonlijk kaartje met jouw bedrijfslogo erop wordt speciaal voor jou ontworpen. Elke borrelbox wordt in een speciale gekoelde cadeaudoos verpakt.

Lees meer »

Verse Borrelbox 45 euro

Vraag naar de personalisatie mogelijkheden. Een persoonlijk kaartje met jouw bedrijfslogo erop wordt speciaal voor jou ontworpen. Elke borrelbox wordt in een speciale gekoelde cadeaudoos verpakt.

Lees meer »

Verse Borrelbox 50 euro

Vraag naar de personalisatie mogelijkheden. Een persoonlijk kaartje met jouw bedrijfslogo erop wordt speciaal voor jou ontworpen. Elke borrelbox wordt in een speciale gekoelde cadeaudoos verpakt.

Lees meer »

Speciale borrelboxen voor een thuiswerkborrel in Amersfoort

Organiseer jij een thuiswerkborrel in Amersfoort met een lekkere borrelbox? Deze borrelboxen kunnen ongekoeld verzonden worden door heel Nederland. De borrelhapjes in dit borrelpakket zijn houdbaar. De producten komen van lokale ondernemers, denk hierbij aan droge worstjes, gevacummeerde kaasjes, heerlijke vers gebrande noten, dadels, ambachtelijke chips en natuurlijk een drankje om mee te borrelen. In de borrelpakketten kan je een keuze maken tussen speciaal bier, rode of witte wijn, mousserende wijn of vruchtensappen.

Liever nog een luxer thuiswerk borrelpakket 

Wil jij een thuiswerkborrel organiseren met collega's in Amersfoort of met collega's door heel Nederland? Wij helpen u graag met persoonlijk advies op maat.

Persoonlijk advies nodig bij het organiseren van een borrel of evenement?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We kunnen je helpen om van elke borrel of evenement een daverend succes te maken.

Direct contact via whatsapp of mail ons?

Verse Borrelbox van lokale ondernemers

Verse Borrelbox bestellen in Amersfoort van lokale ondernemers? Samen met onze locals hebben wij alleen de lekkerste en favorieten verse producten verzameld in een borrelbox vol met lekker. Deze borrelboxen kunnen we ook landelijk verzenden door heel Nederland.

Borrelplank bestellen in Amersfoort

Wil jij ook een luxe borrel voor thuis organiseren? Laat dan een borrelplank in Amersfoort bezorgen vol met luxe borrelhapjes. SYLVAN verzorgt samen met lokale ondernemers de beste borrel beleving voor jou. In de speciale gekoelde borrelbox zitten heerlijke kaasjes, charcuterie, worsten en bijzondere vleessoorten. Ook de beste vers gebrande noten, huisgemaakte tapenades en dips van onze locals. Maak de borrelplank compleet met brood van de bakker, luxe toastjes/crackers, verse olijven of dadels. Je besteld het gemakkelijk via onze website en je kunt de borrelbox in Amersfoort laten bezorgen.

Heerlijk borrelen in Amersfoort met vrienden of familie

Borrelen het wordt steeds populairder in Amersfoort. Vind jij het ook lekker om thuis te borrelen met vrienden of familie? Het is makkelijk en snel klaar, heerlijk toch dat je niet de hele dag in de keuken hoeft te staan om alles voor te bereiden. Bestel een borrelpakket in Amersfoort en plan een gezellige avond of middag in met je vrienden of familie. Je ontvangt het borrelpakket thuis op het aangeven tijdstip, heel fijn dat je niet zelf alle winkels langs hoeft te gaan. Je zal iedereen verrassen met al deze lekkere borrelhapjes. Het enige wat je hoeft te doen is een mooie houten borrelplank pakken en alle borrelhapjes uit het borrelpakket leuk op de borrelplank opmaken. 

Borrelpakket op maat in Amersfoort

Wil je iets speciaals doen voor je bedrijf, klanten, club, vereniging of studiegenoten. Het kan allemaal we denken graag met je mee. SYLVAN is uniek in het bezorgen van gekoelde borrelboxen op maat. Bezorging kan in Amersfoort maar ook door heel Nederland. Wil je samen met ons het meest originele borrelpakket samenstellen, wij staan voor je klaar. Graag komen we in contact met je voor een advies op maat.

Stel je vraag via whatsapp

Contact met ons opnemen?