• Offerte altijd binnen 2 uur
  • Unieke Borrelpakketten met verse producten
  • Samengesteld met lokale ondernemers

De schone kunst van het borrelen

Gepubliceerd op 14 mei 2020 om 22:07

Borrel. Naar mijn mening één van de mooiste woorden uit de Nederlandse taal. Zelden zijn eten, drinken en goed gezelschap zo mooi in evenwicht als tijdens de late middag- en vroege avonduurtjes. Met de introductie van de BorrelBag verheft  SYLVAN de borrel tot kunst.

Kunst die keer op keer geperfectioneerd wordt. Kunst om te eten. Kunst waarin je als het ware in zou willen verdrinken.

Hoe leuk is het dat je als fervent borrelaar deel mag uitmaken van een team  dat zich op een professionele manier verdiept in de schone kunst van het borrelen? Ik vind het in elk geval geweldig.

Aan het samenstellen van de BorrelBag gaat een uitgebreide proefsessie vooraf.

Elke BorrelBag die geleverd wordt is zorgvuldig samengesteld. Elk product is persoonlijk geproefd en op smaak getest. Het creëren van kunst vergt dus ook hier de nodige inspanning.

Mijn eerste proefsessie heb ik gisteren mogen meemaken. Het was een feestje.

Al die prachtige producten van lokale ondernemers. Kazen gecombineerd met stroop, verse grillworst, tapenades, sappige dadels, ossenworst, mozzarellabolletjes met gedroogde tomaatjes, kleine gehaktballetjes, zelfgemaakte toast, te veel om op te noemen. En natuurlijk wijn, want bij de ideale borrel mag een wijntje natuurlijk niet ontbreken.

Ik heb genoten, het mij het goed laten smaken en daarnaast ook weer wat geleerd. Smaken zijn als een palet. Sommige zijn een mooie aanvulling op elkaar en sommige zijn dat niet. Die kunnen beter op een andere manier worden gecombineerd.

Het fijne is dat SYLVAN al deze producten aan huis bezorgt. Je hoeft de deur niet uit, je hoeft niet meer in de rij te staan. Je hoeft alleen te bepalen met wie je van van deze kunst wilt genieten....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.